ΤΑΤΟΙ

PRESS
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 16-9-2017


SNP NEWS

ERASPOR 101.8FM ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ "AYTO MOTO"  
17-9-2017

FREE SUNDAY 16-17/10/2017


ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ 17-10-2017LINKS:


---------------------------------------
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
12-9-2017
(pic - video) Την Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο King George, το σωματείο αγώνων DielpisFormula1, έδωσε Press Conference για την υλοποίηση της αναβίωσης των ιστορικών αγώνων ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τατοΐου,  μετά από 35 χρόνια καθώς και την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, μετά από 45 χρόνια. Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας κύρους που τελούνται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Ρόδου.   

ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΠΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
   Το συντονισμό είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Αλέπης, με την παρουσία από την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ του Σμήναρχου Κων/νου Μπούζου, και οι ομιλητές ήταν ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και χορηγός των Αγώνων, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που με μεγάλη θέρμη, στηρίζει στην πόλη του, αυτό το τεράστιο εγχείρημα των αγώνων. Ο εμπνευστής και Διοργανωτής των αγώνων ταχύτητος και Πρόεδρος του Σωματείου DielpisFormula1, αρχιτέκτονας Dr. Θανάση Π. Παπαθεοδώρου, ανέλυσε όλα τα θέματα γύρω από την διοργάνωση των αγώνων με τελικό στόχο πάντα την επίτευξη έλευσης του κορυφαίου γεγονότος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού των αγώνων της Formula 1 στην Ελλάδα.


 Αριστερά: ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ :  Το  Χρυσό Χορηγό ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, εκ μέρους του Προέδρου κ. Χριστόφορου Σαρδελή, εκπροσώπησε ο κ. Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών, ο οποίος ανακοίνωσε από το βήμα την χορηγία και τη μεγάλη στήριξη της εταιρείας προς αυτό το σπουδαίο εγχείρημα.                                  
 Δεξιά:ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΑΛΗΣ: Ακολούθησε η ομιλία του κ. Νίκο Πασαλή, εκπροσωπώντας την Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και το αθλητικό σωματείο Startline. 

Αριστερά:ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ : Ως πρώην οδηγός των αγώνων στο Τατόι και πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου μίλησε για τις προσωπικές του εμπειρίες και τη σημασία της αναβίωσης αυτών των αγώνων.
Δεξιά: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: Ο καθηγητής και τέως Υπουργός, Δημήτρης Κρέμαστινος τόνισε τη σημασία των αγώνων αυτών και ιδιαίτερα για την πατρίδα του τη Ρόδο και την ανάπτυξη ενός διαφορετικού εναλλακτικού τουρισμού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΚΚΙΑΣ, ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ ΚΩΝΝΟΣ ΜΠΟΥΖΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΠΗΣ
Αριστερά:ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, 
ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΑΚΑ
Δεξιά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΣΣΑΙΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΚΚΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ,
Αριστερά: ΣΗΦΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ, ΜΙΝΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗ 
Δεξιά: ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αριστερά: Β.WELDONΜΙΝΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΗΛΙΑΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
Δεξιά: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ


Το συντονισμό της συνέντευξης είχε ο δημοσιογράφος Παύλος ΑλέπηςΔήμαρχος Ρόδου : Φώτης ΧατζηδιάκοςΔιευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΙατρικούΑθηνών : Βασίλης Αποστολόπουλος 

Διευθυντής Marketing, Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών : Ιωάννης ΣηφάκηςΝΙΚΟΣ ΠΑΣΑΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ STARTLINE


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΘανάσης Παπαθεοδώρου - Αρχιτέκτων -Πρόεδρος Διέλπις Περί Αγώνων - DielpisFormula1
                                            


     
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ATTICA TV ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ


Copyright
Κακολύρης Νίκος

nikos@kakoliris.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου