ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ.

  Αναγκαζόμαστε να πάμε στη δικαιοσύνη για κάτι που θα μπορούσε να είναι μεγάλη χαρά και σημαντική στιγμή για τη Ρόδο και τους κατοίκους της.
   Ακούστε πως κλέβουν τις ιδέες άλλων, τις οποίες μπορεί να μην τις υλοποιήσουν και σωστά, αφού ούτε τις αγάπησαν ούτε τις γέννησαν…
  Το Dielpis έχει και τις ιδέες και τα δικαιώματα.
  Το Dielpis οργανώνει αγώνες σε μέρη που επιλέγει, πάντα σε συνεννόηση με τις εκάστοτε αρχές. Έτσι διαλέξαμε για τη σημαντικότητα του τόπου, τον δήμο της Ρόδου και πέρσι ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Μανώλη Διακάκη από το σωματείο ΑΣΗ – ΦΙΜΑ και τον κύριο Γιάννη Κουφό που εκπροσωπεί το τοπικό σωματείο ΣΥΜΑΡ.
  Και Σκεφτείτε, τι ωραίο event θα ήταν τον μήνα Μάιο του 2018, και τι θα σηματοδοτούσε για την πόλη, με την τεχνογνωσία που έχουμε.
 Και εδώ έρχεται η κλοπή του μυαλού των άλλων.
  Ξέρετε, κάτι που ακούτε συχνά, τυπικά και νομικά ως πνευματικά δικαιώματα, αλλά ΔΕΝ είναι ούτε τυπικό, ούτε νομικίστικο, είναι η κλοπή της ιδέας, της μελέτης, της δουλειάς, των ωρών εργασίας και του πάθους κάποιων άλλων.
  Σκεφτείτε πως θα αισθανόσασταν αν τη δική σας δουλειά, την εμφάνιζαν και την καρπώνονταν κάποιοι άλλοι.
  Φέτος στις 26-27 Οκτωβρίου 2019, αυτά τα δύο σωματεία (ΑΣΗ και ΣΥΜΑΡ), αφού συνεργάστηκαν πέρσι μαζί μας, έμαθαν την πρότασή μας, την οικειοποιήθηκαν και διοργάνωσαν αυτόν τον αγώνα, χωρίς καν να μας ενημερώσουν.
  Γι’ αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε δικαστικά, σε μια διαδικασία  για την προάσπιση των πνευματικών μας δικαιωμάτων.
 Καλούμε όλους τους κατοίκους της Ρόδου να δείξετε την ευαισθησία σας…
Υ.Γ. Ελπίζουμε και εμείς καλόπιστα ότι ο νυν δήμαρχος ΔΕΝ γνωρίζει τη κλοπή.


FOLLOW THE RIVER
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 
ΤΡΙΚΑΛΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

περισσότερες πληροφορίες:


HAPPY EASTER_ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ
WISHES 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
1ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΡΟΔΟΣ 5&6 ΜΑΙΟΥ 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου